Vi bygger om hemsidan

Kvarnåkershamns hemsida är på väg att moderniseras.

Första steget har varit att flytta sidan till ett nytt webbhotell. Innehållet på sidan håller precis på att flyttas från gamla webbhotellet till det nya. Det är anledningen till att vår hemsida för tillfället inte har så mycket innehåll.

Så snart flytten är klar kommer sidan att se ut och fungera som tidigare. Men, bakom kulisserna tar vi fram en ny modern hemsida som kommer att vara mer användbar, dvs lätt att använda såväl på datorn som på mobiltelefon och surfplatta. Vi som jobbar med förändringen är Lennart Cantell och Pia Löfqvist Gustafsson. Hör gärna av dig till någon av oss om du har frågor eller önskemål kring den nya hemsidan.

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *