Sidan börjar ta form

Hej Kvarnåkershamnare!

Nu är bygget av hemsidan igång och vi laborerar litet med innehåll och struktur. Gå gärna in och titta och följ utvecklingen, vi uppdaterar efter hand. Än är inget komplett, men det kan kanske vara roligt att se hur sidan tar form.

Bidra med bilder
Ni som är medlemmar på Kvarnåkershamns Facebooksida laddar ofta upp fina bilder och ibland även videoklipp. Är det okej att vi återanvänder dem på Kvarnåkershamns hemsida? På så sätt kan alla i området vara med och sätta färg på hemsidan. Jag har tagit mig friheten att låna några videoklipp och bilder redan. Titta runt på hemsidan här och säg till om du INTE vill dela de bilder du publicerat i Kvarnåkershamns Facebookgrupp på föreningens hemsida.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *