Lyckad städdag med god uppslutning

Fredagen den 26 maj slöt de boende i Kvarnåkershamn upp för traditionsenlig vårstädning.

Tack alla som var med!

Deltagarna delades upp i mindre grupper som fick ansvar för olika uppdrag. Några anmälde sig raskt för att plocka skräp längs stranden bort mot Sandskallen och en annan grupp gick mot badplatsen.

En grupp plockade ris och grenar längs gångstigar, bredvid vägarna och runt dansbanan. Ett par rensade sly vid fornlämningarna och några plockade grenar och klippte gräset i skogen längs den rösade leden till Brudkorset.

Ett par grupperingar jobbade på och runt tennisbanan, dels med att klippa sly och revor av slån, dels med att sopa hela tennisbanan. Avslutningsvis kom wolleybollnätet på plats parallellt med boulebanan och Kvarnåkershamn är nu städat och rustat för sommaren.

Städdagen avslutades med grillkorv och fin-fint fikabord med många sorter på kakfaten.

Bildkavalkad