Aktiva Kvarnåkershamnare

I samfällighetsföreningen utövas särskilt under sommaren ett flertal aktiviteter. Det finns tennisbana och boulebana. Vi har ute-gym och så har vi förstås en festplats med dansbana och en vidunderlig havsutsikt. Dessutom och kanske mest av allt för många, en lång badbrygga försedd med en bekväm stege. Fina simturer! – Området inbjuder också till såväl långpromenader som bekväma cykelturer.

Utöver allt detta har man egna små odlingar, och pysslar med huset eller med konstnärliga färdigheter. Så varför inte börja med små reportage om oss själva här i området? Och även lite grann runt omkring förstås.

Först ut blir det denna artikel som inbjuder de intresserade att berika sig med vad ett galleri har att erbjuda av de våra egnas konstnärliga färdigheter!

En grupp av våra medlemmar vill gärna få visa sina konstnärliga alster och får nu ett efterlängtat tillfälle att återigen göra det på Ninnis galleri. Det är glädjande för dem att få ha denna sommarsalong.

Ann-Sophie Hansson berättar vidare:

Ett lokalt kulturevenemang med nio konstnärer, med olika tekniker, former och material. De flesta objekten med inspiration från den Gotländska naturen och miljön. Det är bl.a. fotografier av Lasse Sundström, Göte Ask och Ellen Nygren, metallskulpturer av Lis Adrin Sundström, måleri av Ninni Westerman, Liina Ask, Ingela de Maré samt Ulla Nordenskjöld och Ann-Sophie Hansson.

Sommarsalongen är den 3-9 juli 2021- Vernissage 3 juli kl. 13-15. Öppettider: Varje dag 11.00 – 17.00 Alla hälsas välkomna!

Ninnis galleri utefter väg 140 och strax söder om vägen ner till oss Kvarnåkershamnare.

/ G A K