Inte bara flaggan i topp!

Årets midsommarfirande i Kvarnåkershamn 2021 var efterlängtat då det senaste var 2019 p.g.a. pandemin.

En underbar och rymlig festplats med havsluft och himmelsk ”takhöjd” – kanske en dröm för FHM…

Alla deltagare, kanske ett femtiotal, var på toppen-humör och bidrog med den goda stämning som alltid funnits i Kvarnåkershamns härliga midsommarfiranden! Nu har det blivit så populärt att också en del andra kringboende kommit hit! Och de är självklart välkomna hit!

Två av flera ”goda-stämningsskapare”. T.h. en veteran i området, Elisabeth Brändefors, som förutom kransbindare var både sång-och lek-och dansledare tillsammans med en till veteran, Anders Kvist, som verkligen kan konsten att traktera dragspel. -Den andra tjejen på bilden återkommer vi med namnet på, om hon så vill.
Områdets suveräne dragspelare Anders Kvist hade välvilligt och traditionsenligt ställt upp!
Ett bildbevis för att det glada humöret var på topp i Kvarnåkershamn. Alla verkar stortrivas här!
Här är det full fart och spring och hopp i benen!

Firandet pågick mellan kl. 13 och 15 så det var i lagom tid för att kunna ta sig hem och planera för det egna firandet.

/G A K

Tack till alla som gjorde midsommarfirandet möjligt, dels genom att iordningsställa festplatsen genom att klippa gräset och fylla igen alla kaninhål, dels genom medverkan vid själva firandet. Utan dessa insatser hade det inte blivit något firande. Stort tack!

/Styrelsen