Badbryggans Vänner kollar aktuellt status på badbryggan den 16 maj 2022

Nu är det gedigna arbetet med att säkerställa att rälsen sitter stadigt för att bära bryggsektionerna så att sommarens bryggskuttande lekande barn, hoppandes över solande par, med ljumma vindar, som förföriskt leker med hårsvallet och skänker ljuva tankar inför kvällens aktiviteter, kan förverkligas i sann Gotländsk yra!

Christer med sin arbetskamrat har på kortare tid än förväntat monterat 5 st. H-balkar av högsta kvalitét. Lämnar den (komplicerade) tekniska berättelsen utanför, för annars kan det bli fel. Men sammantaget kunde det förstås att efterföljande inspektion var utan anmärkningar.

När bryggsektionerna ska läggas på är i skrivande stund oklart.

Christer t.v. i bild

På plats fanns också en entreprenör från Roma Grus för att kika på framtida ( ev. mot hösten) behov av betongfyllningar/ reparationer av ett par fundament.

//G A K