Kvarnåkershamn Open Golf 2024

Förra sommaren smygstartade vi Kvarnåkersham Open Golf på Gumbalde GK och det är ingen underdrift att skriva att det blev succé direkt. Vi var 6 tappra själar som trotsade regn, rusk och i mitt fall en usel golfform. Men allt detta uppvägdes av trevligt sällskap och gott humör hos samtliga deltagare. Initiativtagare och tävlingsledare var Lennart Weiss och han såg även till att det fanns ett välfyllt prisbord inom kategorierna Poäng, längsta drive och närmast flaggan.

Vinnarna i dessa kategorier blev; Poäng Lennart Weiss, Längsta Drive Christer Ekermann och Närmast flagg Mikael Nordh.

Inför tävlingen så hade det även skänkts ett vandringspris av Timotejstigen, tyvärr hade det inte anlänt i tid till tävlingen. Men det positiva i det gjorde så tävlingsdeltagarna fick anledning att träffas någon vecka senare och skåla för vinnaren!

Lennart Weiss, vinnare av Kvarnåkershamn Open Golf 2023

Våra tankar att är vi ska göra detta till ett årligt event och då vill vi gärna ha fler deltagare. I skrivande stund så är datum för 2024 års tävling ej spikat utan vi återkommer med datum under våren/försommaren. Men är du intresserad så sänd ett mejl till mno@fibosystem.com.

Kvarnåkershamn 2024-02-29

Mikael Nordh