Vårens städdag och midsommarfirande

 Vårens städdag gick av stapeln som planerat under Kristi Himmelfärdshelgen i ett strålande väder. Då uppslutningen var mycket god så hann vi med det mesta av det som var tänkt. Vårt område är nu ny städat och fint inför sommaren. Dagen avslutades med gemensam korvgrillning och fika på festplatsen. Tack Ingegerd för initiativet att baka och ta med en god kaka och tack alla för en fin arbetsinsats.

Midsommarfirande på festplatsen fredagen den 23 juni kl. 13

Midsommarafton närmar sig med stormsteg och innebär starten på sommaren och en härlig ledighet för många av oss. Som tidigare så firar vi detta i Kvarnåkershamn på festplatsen med havet som kuliss. Firandet börjar med att vi gemensamt klär midsommarstången kl 13. 

Ta gärna med både björkris och blommor till stången och kransarna. 

Vad är en midsommar utan dans runt stången? Även i år kommer Anders Kvist ackompanjera dansen med dragspelsmusik så att rätt stämning infinner sig. 

Det kommer finnas utrustning för säcklöpning och andra lekar om någon vill ta initiativet.

Som vanligt tar var och en med egen fikakorg och ber till vädergudarna om en riktigt härlig sommardag. 

Hälsningar från styrelsen