Midsommar i Kvarnåkershamn 2023

Firandet startade traditionsenligt med att vi tillsammans klädde stången och reste den. Resningen gick enkelt tack vare det nyligen gjutna hålet och tillhörande kilar.

Sedan fortsatte dagen med dans kring stången och fika vid borden och på filtar i gräset. Efter fikat blev det sedan dags för lekar. Lekarna var ett mycket uppskattat inslag både hos stora som små. Det var fullt fokus bland deltagarna och lekarna utvecklades till en tävling mellan de små och de lite äldre barnen. Avslutningen på tävlingen var dragkamp, där de små barnen (utan hjälp från någon vuxen) vann den första kampen och de lite äldre barnen vann den andra. Så allt som allt så blev nog själva tävlingen oavgjord.

Vi vill tacka alla som kom och gjorde midsommarfirandet till en härlig fest för både stora som små. Extra stort tack till Anders Kvist som förgyllde dansen med sitt dragspel, Christer och Eva Ekermann för det nya hålet till stången och att ni hade med er materialet till lekarna.

// Styrelsen